Ubike

Ubike

Experts in leasing, Passion for biking

Ubike is sinds 2011 actief in de mobiliteitssector. Onze klanten zijn bedrijven die hun werknemers een fiets willen aanbieden als alternatief vervoermiddel en die voor ons kiezen omwille van ons compleet aanbod en onze betrouwbare partners (waaronder u, als Ushop). Wij zijn gevestigd in Brussel en actief in heel België.

Team

Het team

Een professioneel team dat altijd tot uw dienst staat: Michel, Sylvain, Jonathan, Anthony, Florence, Catherine, Aurélien, Koen, Cédric, Elisabeth, Guillaume, Merouane, Bastien, Youcef.

Planet & You
Uw efficiënte en evoluerende werkinterface

Wij zijn ons ervan bewust dat het runnen van een fietsenwinkel niet eenvoudig is. Deze online tool werd dan ook ontworpen om uw werklast te verminderen en het u makkelijk te maken. Gebruik hem dus zoveel mogelijk en aarzel niet om uw vragen en suggesties met ons te delen. U zal het zelf merken: Planet & You zal verder blijven evolueren.

You als lange termijn Partner

Ubike heeft Partners zoals u nodig. Wij rekenen op uw ervaring, klantgerichtheid en professionalisme als Ushop om werknemers die langskomen optimaal te begeleiden in de keuze van een fiets die aan hun behoeftes voldoet. Aarzel niet om ons te contacteren, wij zijn er voor u. Bedankt voor uw vertrouwen!

Beveiligde omgeving Ushop

Voer uw gebruikersnaam (e-mail) in om toegang te krijgen tot de beheersinterface.

E-mailadres*

Onze partners

Ze hebben ons als Partner gekozen.

Nieuws
Bedrijven die met ons samenwerken

Ontdek de firma’s die voor Ubike kozen om hun werknemers een efficiënte mobiliteitsoplossing aan te bieden.