Nieuws

Nieuwe functionaliteit in Planet&You

vrijdag 24 februari 2023

Vanaf vandaag is het mogelijk uw klant in één klik te informeren over de aankomst van zijn fiets per sms en per e-mail !

Uitleg hieronder

1. Digitalisering van de leveringsbon : een tijdwinst voor iedereen

2. Belangrijke herinnering over hangsloten

 

Heeft u vragen of suggesties over dit nieuwe product, neem dan contact met ons op via e-mail op info@ubike.be of telefonisch op 02 626 20 50.

 

Digitalisering van de leveringsbon : een tijdwinst voor iedereen

Goed nieuws ! Voortaan kan u, zodra een fiets klaar is voor levering, uw klant met één klik informeren vanaf uw favoriete platform, Planet&You, via geautomatiseerde e-mail en Sms’en. Deze bevatten een leveringscode dat uw klant u in de winkel communiceert op de dag van de levering. De code geldt als elektronische handtekening en als bevestiging van de goede ontvangst van de fiets.

 

Deze functie vervangt de papieren leveringsbon en versnelt het starten van de leasing: de betaling van de fiets, het beschikbaar stellen van het onderhoudsbudget en de activering van de verzekeringsdekking en bijstand. De hele procedure wordt positief beïnvloed door deze nieuwigheid.

 

Vergeet echter niet de facturen op te laden naar daarvoor bestemde plaats in Planet&You.

 

Belangrijke herinnering over hangsloten :

Er moet altijd een bedrag vermeld zijn in het veld "slot". Als het slot in de fiets is geïntegreerd (bijvoorbeeld een “hoefijzer” slot), moet het van de prijs van de fiets in mindering worden gebracht en in het daarvoor bestemde veld worden vermeld.

Het veiligheidsniveau van de slot moet minstens ART** zijn. Voor fietsen met een bedrag hoger dan € 5.000,00 incl. BTW kost, moet deze ART*** of Sold Secure Gold zijn.

Bedankt voor uw vertrouwen,

 

Het Ubike Team