Nieuws

Goed niews om het einde van 2021 in te zetten: er gaan 5 nieuwe fietsplannen van start

dinsdag 12 oktober 2021

Wie zijn de bedrijven achter deze nieuwe Ubike fietsplannen?

 

- Solvay

Als wereldleider op het vlak van materialen, chemische producten en oplossingen brengen zij verbeteringen voor vliegtuigen, auto’s, batterijen, slimme en medische toepassingen en water- en luchtbehandeling, om een antwoord te bieden op industriële, maatschappelijke en ecologische uitdagingen.

De Solvay-groep werd meer dan 150 jaar geleden, in 1863, opgericht in België. In België heeft de groep meer dan 1.100 medewerkers, verspreid over 5 industriële sites (Bruxelles, Anvers/Zandvliet, Jemeppe-sur-Sambre, Kallo-Beveren, Oudenaarde en Walcourt) en de hoofdzetel (Headquarters), Solvay Campus in Brussel, waar ruim 900 mensen werken.

- Cofidis

Sinds 1985 zij eenvoudige financiële oplossingen aan te bieden: leningen, kredieten en verzekeringen

Ongeveer 420 werknemers, waaronder meer dan 200 adviseurs, zijn in Doornik gevestigd.

- Servauto

Zij zijn een dochteronderneming van TotalEnergies Belgium en beheren meer dan 80 tankstations in België. U vindt ze op de autosnelwegen, in de stad en op de Belgische wegen waar u wordt verwelkomd door een van hun 1.100 medewerkers.

- Bel V

Bel V, filiaal van het FANC (Federaal Agentschap voor Nucleaire Controle), is belast met de uitvoering van de reglementaire controles en veiligheidsevaluaties in de belangrijkste Belgische nucleaire installaties. Bel V werkt eveneens mee aan de noodplannen die in werking treden in geval van een nucleaire of radiologische noodsituatie. Zij zijn internationaal actief via diverse contacten (buurlanden, buitenlandse veiligheidsoverheden, internationale organisaties zoals de EC, OESO of IAEA).

- Stanley/Stella

Sinds 2012 levert Stanley/Stella een collectie kleding aan een netwerk van officiële retailers, waaronder specialisten op het gebied van textielbranding, evenementenbureaus en experts op het gebied van promotionele artikelen.

De onderneming heeft haar hoofdzetel in Brussel en telt ongeveer honderd werknemers. 

 

Nog enkele nuttige tips:

- We kunnen geen sms-berichten verwerken die op het Ubike-nummer zijn ontvangen. Nr toevoegen?

- Elke annulering van een bestelling, zelfs zonder kosten, moet wachten op het akkoord van Ubike alvorens te worden uitgevoerd.

- De leveringstermijnen moeten strikt worden nageleefd, opgevolgd en bijgewerkt op het Planet & You-platform zoals ze op de bestelbonnen staan. Zo verbeteren we samen de klanttevredenheid.

- Er staat steeds interessante en praktische informatie in onze FAQ zone. Vergeet niet de informatie in de FAQ te lezen. U zult veel antwoorden op uw vragen vinden.

- Herstellingen in het kader van een verzekeringsdossier moeten steeds aan Ctec gefactureerd worden zodra de reparatieovereenkomst van de maatschappij ontvangen is. Zoals u weet blijft Ctec Mobility Solutions onze legale entiteit en is Ubike enkel een commerciële naam.

- Voor Van Breda bestanden = Van Breda en Bank Van Breda bestanden = Athlon begrijp ik niet zo goed