Nieuws

Ubike & Safran Aero Boosters: Ready for lift off !

dinsdag 2 juni 2020

Beste Ushop,

The sky is the limit, zelfs op de fiets, want onze meest recente klant Safran Aero Boosters spreidt van 02/06 t.e.m. 19/06/2020 de vleugels van zijn fietsplan!

Zo’n 550 kaderleden van deze in Luik gevestigde ontwerper en producent van modules, apparatuur en testcellen voor lucht- en ruimtevaartmotoren (zowel gebruikt in kleine motoren voor de regionale luchtvaart als tot in de Ariane-draagraket!) landen binnenkort dus wellicht ook in uw Ushop.

Uw kans om hén te overtuigen van úw know-how en vakmanschap door hen zonder turbulentie te begeleiden naar de aankoop van een tweewieler waarmee zij zich ook te land gezwind kunnen voortbewegen.

Wat heeft het Fietsplan van Safran u te bieden?

  1. Alle types (elektrische en klassiek) fietsen incl. e-cargo bikes zijn toegestaan (behalve speed pedelecs) …
  2. … alsook een hele resem aan accessoires (helm, slot, pedalen, mand, fietstas, fluo hesje, bagagedrager en spatbord...). Zie Planet & You.

Ter herinnering :

Via Planet & You kan u nog steeds de gegevens van uw verkooppunt die op onze online mapping tool verschijnen eenvoudig aanpassen (contactinfo, verkochte merken, covid-maatregelen).

Nog niet gedaan? Lees dan zeker de tutorial in Planet & You / News.

Zorg ervoor dat uw klanten geen belangrijke info missen!

We kunnen het niet genoeg zeggen:

Bedankt! Voor jullie niet aflatende inzet en de vlotte samenwerking in deze uitdagende tijden. Wij wensen jullie toe dat de maand juni de beloning zal zijn van al het harde werk van de afgelopen hectische maanden.

En zoals steeds… één enkele offerte per werknemers in Planet & You. offertes onderling vergelijken gebeurt buiten het systeem om. Bedankt om hierop te letten.

Tot uw dienst... en tot gauw!

Uw Ubike tribe