Nieuws

Ubike, ING en u: een duurzame samenwerking!

woensdag 27 mei 2020

Beste « Ushop »,

Ubike is duidelijk niet meer te stoppen, want ING hernieuwt voor het derde jaar op rij zijn vertrouwen in ons. Maar het zijn vooral jullie die het weer mogelijk maken dat de +/- 7000 werknemers van de bekende bank van 28/05 t.e.m. 20/06/2020 langs kunnen komen voor een (elektrische) fiets. BEDANKT voor deze samenwerking!

Enkele nieuwigheden:

  1. Ook speed pedelecs worden nu aanvaard
  2. Er is geen opgelegde leveringsdatum meer

Naast Tucrail, Safran Aero Boosters, Carmeuse, Elia en de anderen, heeft ook Business & Decision (opnieuw) beslist om in de maand juni van fietsen voor hun werknemers een prioriteit te maken: De volgende weken hebben dus heel wat goed nieuws voor ons in petto!

Kleine herinnering:

Ubike biedt u sinds kort de mogelijk om de gegevens van uw verkooppunt eenvoudig aan te passen: contactinfo, verkochte merken + uw toepassing (en/of geleidelijke versoepeling) van de “COVID-19 maatregelen” (raadpleeg hiervoor de tutorial in « Planet & You »/ News). Dit is belangrijk, want de eerste reflex van de werknemers is vaak het raadplegen van de online “mapping tool” waarop deze informatie terug te vinden is (https://apps.ubike.be/nl/ushop).

We staan meer dan ooit aan uw zijde om te bouwen aan een beloftevolle toekomst.

BEDANKT voor jullie hulp & zorg goed voor uzelf,

Uw Ubike-team.

☝ PS, niet vergeten: Eén enkele offerte per werknemer in « Planet & You ». Offertes onderling vergelijken gebeurt buiten het systeem om. Bedankt om hierop te letten.