Nieuws

ING : round 2

zondag 13 oktober 2019

Na het succes van vorig jaar bevestigt ING haar vertrouwen in Ubike en lanceert het volgende week haar nieuwe FLEX Plan. U kan uw offertes voor werknemers die bij u in het kader van Flex Plan een fiets willen bestellen, indienen tussen 14/10/2019 en 9/11/2019 in ons systeem Planet&You. De leveringen van de fietsen starten vanaf 1 januari 2020. 

De principes van vorig jaar en voor andere klanten gelden hier ook: Alleen offertes ingediend via Planet & You worden aanvaard.

ING telt 7000 werknemers in België en een deel daarvan woont of werkt zeker bij u in de buurt. Wij rekenen dus vanaf vandaag op uw professionalisme voor een goede ontvangst, raad en begeleiding van onze klanten.

Gelieve al uw medewerkers ook op de hoogte te brengen van de procedures van Ubike & ING, zodat iedereen 100% klaar is voor 14/10 (tutorial in FAQ)

Om u nog beter te kunnen helpen bij de begeleiding van de ING werknemers, is er nu ook een FAQ in uw Planet&You omgeving. Indien u graag nog bepaalde onderwerpen behandeld ziet, mag u ons dat zeker laten weten.

Laten we samen van dit Flex Plan een succes maken!

Bedankt voor uw vertrouwen!

Het Ubike team